Ga naar content
St vd Brink
Jeroen van Elteren - Chauffeur

Kraantransport vraagt om maatwerk. Dat maakt mijn werk zo uniek!

"Wat ik doe als kraanchauffeur? Daar kan ik geen standaard antwoord op geven, omdat mijn werk niet standaard is. Iedere situatie ziet er weer anders uit. Niet voor niets is er een kraanwagen nodig. Ik denk per afleveradres graag mee welke oplossing de beste is. Dat maakt mijn werk juist zo leuk!"

Maatwerk leveren vind ik fantastisch

"Dat stukje maatwerk leveren vind ik fantastisch. Je moet namelijk altijd uitzoeken hoe je de goederen het beste op de juiste plek krijgt. Wat voor goederen dit zijn? De ene keer gaat het om grote containers of bouwmaterialen die nodig zijn op bouwplaatsen. De andere keer kan het bijvoorbeeld een dakkapel zijn bij een particuliere woning."

Ik houd van afwisseling in mijn werk

"Mijn werkdag ziet er altijd weer anders uit. 's Ochtends laad ik goederen op locatie waarna ik naar het afleveradres rijd. Dit zijn voornamelijk adressen in Nederland en af toe komt het ook voor dat ik de Belgische of Duitse grens overga."

Ik ging af op de goede recensies

"Waarom ik ervoor koos bij St vd Brink te werken? St vd Brink staat goed bekend als bedrijf en als werkgever. Jarenlang werkte ik als vrachtwagenchauffeur. Op een gegeven moment maakte ik de overstap naar de landbouw waar ik 5 jaar lang in werkte. Omdat ik in hart en nieren een chauffeur ben, wilde ik graag weer werken als vrachtwagenchauffeur. Toen ben ik mij gaan oriënteren naar de mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Ik kreeg veel positieve verhalen te horen over St vd Brink en besloot te solliciteren. En zo rolde ik het chauffeursvak opnieuw in."

Blij met St vd Brink

"Toen ik bij St vd Brink begon, had ik gekozen voor huiftransport. Vanwege mijn ervaring met kraantransport in de bouw werd ik benaderd voor deze functie van kraanchauffeur. Een week lang kreeg ik scholing om een TCVT-certificaat te halen. De meeste chauffeurs noemen dit ook wel een hijsbewijs. Met mijn certificaat in the pocket ging ik meteen aan de slag in de kraantransport. Ik heb geen moment spijt van mijn keuze voor St vd Brink als werkgever. De sfeer is ontzettend goed en ik heb fijne collega's. Ook is onze directie goed benaderbaar." 

Misschien is dit ook interessant voor u

0%
Samen op weg...