Nieuwe samenwerking met Die Grenze!

24 / 11 / 2021

Met gepaste trots kondigt St vd Brink een nieuwe samenwerking aan met de klant Medikamente Die Grenze. Een retailer met een uniek concept waarin medicijnen, parfum, non food en food wordt gecombineerd met elkaar. St vd Brink verzorgt vanaf november alle transport.

Dagelijkse bevoorrading
Sinds 1 november 2021 is St vd Brink gestart met het verzorgen van alle transport voor Die Grenze. De combinatie tussen het vervoer van de diverse producten als parfum en non food en de diverse winkels zorgt voor een leuke uitdaging. We bevoorraden dagelijks met zeven vrachtwagens alle 53 winkels door heel Nederland.

Verzorging van alle transport
De samenwerking plantte in de zomer van 2021 haar eerste zaadjes. Toen benaderde Die Grenze St vd Brink om met een auto te gaan rijden. Dit beviel van beide kanten, waardoor het niet bij één auto bleef. Al snel volgde er meer auto's. Het eigen vervoer van Die Grenze is inmiddels afgestoten. St vd Brink pakt vanaf november alle transport voor hen op.No nonsens-mentaliteit
Uniek aan de samenwerking tussen Die Grenze en St vd Brink is de platte no nonsens-mentaliteit. Beide partijen voelde vanaf het eerste moment een klik en die is er nog steeds. De neuzen staan dezelfde richting op en hopen de partijen het beste in elkaars onderneming naar boven te halen. De eerste stappen zijn hier al voor gezet.

Groeiambitie
Met het tekenen van deze samenwerking verwachten we groei voor de komende jaren. De formule van Die Grenze zal over een aantal jaren naar 100 winkels groeien. Een mooie groeiambitie waar we graag ons steentje aan bijdragen. Op een ambitieuze samenwerking!