Servicedienst compleet met eigen afsleepwagen

13 / 07 / 2017

ERMELO - Sinds vorige week beschikt St vd Brink over een eigen afsleepwagen voor gestrande voertuigen. De DAF XF werd door eigen technici ontworpen en berekend op sterkte en inzetbaarheid.

De volledige opbouw van de kraan is door ons eigen personeel, in samenwerking met Van Winkoop Truckschade, met de hand gebouwd en ontworpen. De complete truck is zo gebouwd dat de dienstdoende monteur betrouwbaar en veilig langs de weg kan werken en is daardoor van alle veiligheidsvoorzieningen en gemakken voorzien.

St vd Brink heeft in Ermelo en Wormerveer de beschikking over twee eigen werkplaatsen waar onze gekwalificeerde monteurs het noodzakelijke onderhoud uitvoeren en storingen verhelpen. Ook de verplichte keuringen aan het wagenpark worden door onze eigen werkplaatsen uitgevoerd.

Ondanks dat onze monteurs het wagenpark in topconditie houden vindt er toch wel eens stranding plaats. Deze verhelpen wij in de meeste gevallen met twee rijk uitgeruste servicewagens, waarvan er één in Wormerveer staat en één in Ermelo. Soms is afsleep van het voertuig echter noodzakelijk. Door het afslepen in eigen beheer te nemen hebben we de mogelijkheid flexibeler en efficiënter te werken door bijvoorbeeld direct een vervangend voertuig mee te nemen waardoor stilstand kan worden beperkt.

Zo was de beschikking over een eigen afsleepwagen het laatste puzzelstukje als aanvulling op alle servicediensten die door onze werkplaatsen en storingsservice worden geleverd.