St vd Brink is een werkgever met oog voor de mens en diens talenten. Een bedrijf met een informele sfeer en waar goede onderlinge omgang, vakmanschap en dienstverlening voorop staan. Bij St vd Brink werkt een team van gedreven professionals met gevoel voor dienstverlening. Wij vinden het belangrijk dat mensen met plezier en gedrevenheid bij ons werken. Met modern materiaal, efficiƫnte werkprocessen en goede arbeidsvoorwaarden.

Adviseur Recruitment - Wormerveer

Jij zorgt ervoor dat ons transport door gaat voor nu en in de toekomst!

Over de functie
Jij weet als geen ander welke middelen je in kan zetten om nieuwe collega’s aan ons te binden. In de functie van Adviseur Recruitment ben je immers dé expert op het gebied van searchen en matchen van kandidaten. Het betreft een nieuwe rol binnen St vd Brink waarbij je de ruimte krijgt om deze functie op de kaart te zetten.

Je komt te werken op ons kantoor in Wormerveer waar onze HR afdeling (deels) is gevestigd, daarnaast verwachten wij dat je ongeveer één dag in de week aanwezig bent op ons hoofdkantoor in Ermelo. Je maakt deel uit van het HR team bestaande uit: een HR Manager, 3 HR Adviseurs, een Verzuimcoördinator, 3 HR Medewerkers en een Stagiaire. De vacature staat open voor 32 uur waarbij het de voorkeur heeft dat je beschikbaar bent op de woensdag en vrijdag. 

Wat ga je doen?
Hoe gaan we om met de krapte op de arbeidsmarkt? Met die vraag weet jij wel raad! Vol creativiteit en energie ga jij aan de slag met het werven van nieuwe leerlingen en medewerkers. Je brengt de personeelsbehoefte in kaart na overleg met onze operationeel managers, zet wervingscampagnes op, schrijft vacatureteksten en zet de vacatures uit op verschillende media. Social media is voor jou geen onbekende, jij weet dan ook welke recruitmentmiddelen de juiste zijn om in te zetten.

Wij willen ons recruitment proces vernieuwen en blijven verbeteren. Jouw visie en kritische blik zijn hierbij onmisbaar. Je volgt ontwikkelingen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie op de voet en weet dit toe te passen binnen St vd Brink.

Naast bovenstaande organiseer je met enthousiasme inloopdagen en -avonden om nieuwe medewerkers én BBL leerlingen aan te trekken. Daarbij ben jij het visitekaartje op banenmarkten. Verder schakel je veel met externe partijen waaronder uitzendbureaus, rijscholen, UWV etc.

In deze functie werk je nauw samen met onze HR collega’s. Waar nodig ondersteun je bij andere HR werkzaamheden en neem je deel aan projecten.

Wat vragen wij van jou?
• Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur een opleiding in de richting van HRM;
• Je hebt enkele jaren werkervaring in het vakgebied Recruitment;
• Je hebt bij voorkeur affiniteit met transport en logistiek;
• Je maakt je geautomatiseerde systemen snel eigen en kunt werken met Microsoft Office;
• Je bent creatief en wordt enthousiast van een dynamische werkomgeving;
• Je hebt goede communicatieve vaardigheden en hebt daarnaast een flexibele instelling;
• Je bent in bezit van rijbewijs B en eigen vervoer.

Wat bieden wij jou?
• Salaris conform CAO Beroepsgoederenvervoer in schaal G (€ 2.612,19 – € 3.717,93 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 40 uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring);
• Een laptop en mobiele telefoon;
• Pensioenopbouw bij het Pensioenfonds Vervoer;
• Vrijwillige deelname aan diverse collectieve verzekeringen;
• Bijdrage aan jouw sportschool abonnement.

Sluitingsdatum vacature: 1 december 2021

Meer informatie? Bel onze afdeling personeelszaken op (+31) 0341 - 568 066

Vul dit sollicitatie formulier in om direct te reageren op deze vacature!

*verplicht
Aangemaakt
12 / 01 / 2022
Locatie
Wormerveer
Categorie
Transport en logistiek
Soort
Parttime

Werken bij St vd Brink

Snelle dienstverlening vanuit standplaatsen door heel Nederland
805 medewerkers, 485 trekkende eenheden
Veel aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bekijk onze bedrijfsvideo