Werken bij St vd Brink

Werken bij St vd Brink

St vd Brink is een werkgever met oog voor de mens en diens talenten. Een bedrijf met een informele sfeer en waar goede onderlinge omgang, vakmanschap en dienstverlening voorop staan. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers met plezier en gedrevenheid kunnen werken. Met modern materiaal, efficiënte werkprocessen en goede arbeidsvoorwaarden. In een prettige en open sfeer.


St vd Brink werkt samen met het Centrum voor Transport & Logistiek (CTL) om de instroom van leerlingen uit de regio naar de transport- en logistiekbedrijven en opleidingen te vergroten. Meer weten?
 
 

"St vd Brink is een familiebedrijf, en dat merk je. De sfeer is goed en iedereen telt mee. Van chauffeur tot directeur. En van wasstraatmedewerker tot kwaliteitscoördinator."

Kennismaken met St vd Brink

Kennismaking

Binnen ongeveer een week hoor je of wij je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek leren we je graag beter kennen. En we horen graag alles over jouw kennis, ervaring en interesses. Op basis van dit gesprek bepalen wij of jouw wensen aansluiten bij de onze.

Meerijden met St vd Brink

Een keertje meerijden

Als de kennismaking positief is verlopen, dan nodigen we je uit om een keer mee te rijden met een mentor-chauffeur. Dan kun jij zelf beoordelen of het werk bij je past. Wij beoordelen jou op onder meer het rijgedrag, je representativiteit en je omgang met klanten en collega’s.

Kom in dienst bij St vd Brink

Je komt in dienst

Zijn we nog steeds enthousiast over elkaar? Dan kom je bij ons in dienst. Je krijgt een introductieweek waarin we jou inwerken op je nieuwe standplaats. Ga je aan de slag namens één van onze klanten (contractdistributie)? Dan volg je ook bij de klant een opleiding. Daarna ga je de weg op.

"We werken heel professioneel en kwaliteitsgedreven. Toch blijft St vd Brink een menselijk bedrijf met een prettige, informele sfeer"

Opleidingen

Opleidingen

Wij vinden het belangrijk dat jij je werk goed en veilig kunt uitvoeren. En dat je alles weet over ons bedrijf. Daarom volgt iedere nieuwe chauffeur een speciale introductiedag op ons hoofdkantoor in Ermelo. We vertellen je meer van ons bedrijf en we behandelen enkele onderdelen van de Richtlijn Vakbekwaamheid (Code-95). Deze richtlijn eist dat alle chauffeurs per 5 jaar 35 uur nascholing krijgen. Onze introductiedag telt direct mee voor deze verplichte nascholing.