Wasstraat

Onze trucks zijn het visitekaartje van ons bedrijf. Het is daarom belangrijk dat wij rijden met schone trucks. Dat de laadruimte en opleggers voldoen aan de HACCP-eisen. En dat onze trucks zowel aan de binnenkant (laadruimten en cabine) als de buitenkant schoon en representatief zijn. Daarom hebben wij een eigen wasstraat.


Wassen op rekening 
Onze wasstraat in Ermelo is ook toegankelijk voor het materieel van bedrijven en is berekend op gesloten bestelwagens, bestelwagens met laadbak, personenautobussen en vrachtwagens met of zonder aanhanger. U ontvangt 1x per maand een overzichtelijke factuur. 

Particulieren
Ook particulieren kunnen bij ons terecht voor het wassen van bijvoorbeeld caravans en campers. U kunt bij ons betalen per pinpas, creditcard of NFC. Een uitgebreid overzicht van de geaccepteerde betaalmethoden is te vinden in ons tariefoverzicht.

 • Openingstijden

  Maandag 8:00  -  18:00
  Dinsdag 8:00  - 18:00
  Woensdag 8:00  - 18:00
  Donderdag 8:00  - 20:00
  Vrijdag 8:00  - 18:00
  Zaterdag     Gesloten
  Zondag     Gesloten


Mobiele wasstraat
Naast onze wasstraat in Ermelo beschikken wij ook over een mobiele wasstraat  Naast onze inspanningen in verduurzaming van ons wagenpark zijn we ook met onze mobiele wasstraat in staat om een bijdrage te leveren aan een beter milieu.

Door op locatie te reinigen kunnen we meerdere wagens reinigen zonder dat deze afzonderlijk naar onze wasstraat in Ermelo hoeven te rijden, in lijn met onze doelstelling onze CO2-uitstoot verder te reduceren.

Bij het wassen op locatie maken wij gebruik van vloeistofdichte wasplateaus. Hierbij worden oliën en vetten gescheiden waardoor deze niet in het afwateringskanaal terecht komen. Door deze olie- en vetafscheiding kunnen wij overal onze werkzaamheden op een verantwoorde wijze uitvoeren. Hiermee voldoen we aan alle wettelijke eisen. Net als in onze wasstraat in Ermelo worden de laadruimten met de mobiele wasstraat volgens de normen van HACCP gereinigd.