Ga naar content
St vd Brink
Over ons

De klant staat centraal

De klant staat bij ons sterk centraal. We stemmen onze organisatie volledig af op de eisen, werkwijzen en behoeften van onze opdrachtgevers. Samen bepalen we het optimale proces en het meest geschikte materieel. Dankzij onze omvang en onze landelijke dekking springen wij snel in op wisselende transportbehoeftes. Geconditioneerd en niet-geconditioneerd. Bulktransport, huiftransport, kraantransport en contractdistributie.

Vakbekwaam, representatief en betrokken

Klanten moeten kunnen vertrouwen op levering volgens planning. Daarom investeren we continu in ons materieel en onze mensen. We houden het onderhoud en service in eigen hand om snel spoedreparaties uit te kunnen voeren. Met een eigen werkplaats, twee servicewagens (24-uurs service onderweg!) en monteurs voor wie ons materieel geen geheimen heeft, zorgen we dat onze wagens weer snel de weg op kunnen. Ook de APK, de laadklepkeuring en de STEK-keuring voor de koelmotor voeren wij zelf uit.

U kunt vertrouwen op de kennis, kunde en toewijding van onze chauffeurs. Zij zijn vakbekwaam, representatief en voelen zich betrokken bij de klant. Met datzelfde doel voeren wij de verplichte Code 95-nascholing uit in eigen huis. Zo houden wij de kwaliteit in eigen hand.

Koploper in duurzaamheid

Kiest u voor duurzaam? St vd Brink investeert continu in vervoerstechnieken die CO2-uitstoot verminderen en kosten verlagen. Technieken van morgen, zoals elektrische trucks, Euro6-motoren, hybride-trucks en trucks op vloeibaar aardgas. Daarmee rijden wij voorop! In Nederland én in Europa. We gebruiken trucknavigatie en volgen met de Rijstijl-assistent het rijgedrag van onze chauffeurs. Bovendien zijn wij vaak betrokken bij de ontwikkeling en introductie van innovaties.

Gecertificeerd transportbedrijf

Als vervoerder van onder andere levensmiddelen zijn we verantwoordelijk voor de voedselveiligheid en kwaliteit van de producten die wij vervoeren. Om die reden is kwaliteitszorg een belangrijk aspect voor St vd Brink. Al onze bedrijfsprocessen zijn daarom gecertificeerd. 
Gerrit-Jan Mulder - Directeur
Medewerker vertelt
Gerrit-Jan Mulder - Directeur
“Gegroeid binnen het bedrijf”
Lees medewerker verhaal
Mariet Bakker
Klant vertelt
Mariet Bakker, Albert Heijn
“Elkaars uitdagingen begrijpen en samen optrekken”
Lees klant verhaal
Alex van den Brink

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We komen graag met u in contact. Van maandag t/m vrijdag zijn wij bereikbaar van 08:00 tot 17:00 uur.
Alex van den Brink
Algemeen directeur
0%
Samen op weg...