Ga naar content
St vd Brink
Loods

Warehousing voor droge en diepvries opslag

Grote loodsen op drie locaties

Arnold van Dijk is verantwoordelijk voor de warehousing vanuit twee vestigingen. In Lelystad hebben we ongeveer 2.500 m² aan opslagruimte, in Ermelo ongeveer 6.000 m². Daarnaast hebben we nog een grote loods bij onze vestiging in Wormerveer. Ruim 10000 m2 voor o.a. (pallet) opslag beschikbaar. Andy Kroese is hiervoor verantwoordelijk.

We werken voor opdrachtgevers in verschillende sectoren. Bijvoorbeeld voor het bedrijf Navobi, dat kalvermelk produceert. Wij verzorgen de warehousing en het transport. Dat verloopt heel efficiënt. Alles is gesorteerd op nummer, dus als we de opdracht krijgen, kunnen we een lading heel snel klaarzetten, inladen en naar de klant brengen. De lijnen met Navobi zijn heel kort, waardoor er snel geschakeld wordt en plezierig gewerkt.

Ook voor Diversi food, de naam zegt het al, verzorgen wij distributie van horeca & retail. We doen ook opslagactiviteiten voor hen. De producten van Diversi food zijn opgeslagen in Meppel. Een andere locatie waar wij ruim 3000 m2 aan diepvriesopslag beschikbaar hebben.

Op- en overslag

In Wormerveer verzorgen we naast op- en overslag, ook de cross dock operatie voor de pallet distributie. Dit is een 24-uursproces van laden en lossen. Tevens voorzien we in Wormerveer fullfilment voor een aantal klanten, vrij vertaald; het gehele logistieke proces voor de afhandeling van een order. We hebben tal van verschillende producten (collo) van een klant in onze opslag, waaruit we verschillende (deel) partijen kunnen samenstellen en vervoeren naar de winkel of rechtstreeks aan de consument.

In Ermelo en Lelystad houden we ons vooral bezig met op- en overslag van producten. We werken zo efficiënt mogelijk, zowel binnen de loods als op de route. Dat is een samenspel tussen slimme techniek, planners, loodsmedewerkers, chauffeurs en de opdrachtgever.

BRC-gecertificeerd

We zijn ons er zeer van bewust dat de kwaliteit van het voedsel van onze opdrachtgevers sterk samenhangt met de kwaliteit van ons transport. Onze BRC-certificering geeft aan dat we voldoen aan de strenge eisen die worden gesteld aan voedselveiligheid.

Andy Kroese
Andy Kroese
Operationeel manager
1 / 4

We doen het samen

Ik zie dagelijks tussen tien en vijftien chauffeurs, deels van onszelf en ook veel externen. Ze zijn vrolijk en ze hebben het naar hun zin. Een positieve houding vind ik heel belangrijk, zowel naar klanten als naar collega’s. Uiteindelijk doen we het samen. Bovendien, de meeste collega’s werken minimaal 40 uur per week, dan zorgen we ervoor dat we het leuk hebben met elkaar en elkaar helpen waar mogelijk. 

Of het nu in de loods is of op kantoor of elders in het bedrijf, ik vind het leuk, maar ook belangrijk om overal langs te gaan en een praatje te maken. Het contact onderhouden, weten wat er speelt en gebruik maken van elkaars kennis en ideeën.

Waarom moet een klant kiezen voor St vd Brink?

Wij doen wat we beloven, 100 procent! We beschikken over betrokken mensen, een groot wagenpark en korte lijnen. De communicatie tussen de verschillende afdelingen is heel goed, waardoor we snel kunnen schakelen. Als er iets is, lossen we het op!

Arnold van Dijk
Arnold van Dijk
Loods coördinator
Bas Glim
Medewerker vertelt
Bas Glim
“Mooie routes in elkaar draaien én af en toe zelf rijden”
Lees medewerker verhaal

Daarom St vd Brink

Kwaliteit in eigen hand.
Wij voeren (bijna) al het werk zelf uit, met eigen mensen en materieel.
Focus op innovatie.
Wij investeren continu in vervoerstechnieken die CO2-uitstoot verminderen en kosten verlagen.
De menselijke maat.
De slagkracht van een landelijke speler, de betrokkenheid van een familiebedrijf.
Arnold van Dijk

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We komen graag met u in contact. Van maandag t/m vrijdag zijn wij bereikbaar van 08:00 tot 17:00 uur.
Arnold van Dijk
Loods coördinator
0%
Samen op weg...