Ga naar content
St vd Brink
Distributie

Distributie: strak, smart, slim, snel & stipt

St vd Brink snapt het!

Palletdistributie vraagt om slim organiseren. Zowel in de vrachtwagen zelf als in het warehouse- en het complete proces eromheen. Strak plannen, smart samenwerken met partners, slim combineren van vrachten en adressen, snel schakelen, innovatieve oplossingen bedenken… dat doen we met bevlogenheid en plezier. Tegelijkertijd snappen we hoeveel waarde de klant eraan hecht dat we zorgvuldig omgaan met zijn producten én hoe belangrijk het is dat we op tijd leveren. 

Een kwart miljoen pallets per jaar

Elke dag halen we zo’n 500-800 (kleine en grote) zendingen op bij verschillende verzenders. Variërend van koffie, emmers lijm tot en met PVC-vloeren en dak accessoires. Zolang het op een pallet vervoerd kan worden, kunnen we bijna alles aan. We verzamelen de artikelen in ons warehouse, sorteren ze op postcode en bezorgen ze bij de ontvanger. 

1 / 4

Partners met passie voor transport

Dit doen we in samenwerking met twee andere transportbedrijven, die gevestigd zijn in Friesland en Noord-Brabant. Ervaren familiebedrijven met dezelfde passie voor distributie in hun DNA. Met hulp van ons uitgekiende warehouse- en cross dock systeem verzamelen en bezorgen we binnen de gehele Benelux.

Hier kunt u op rekenen!

Als klant bent u altijd verzekerd van een aantrekkelijke prijs, milieubewust transport en stipte levering. U kunt uw transportopdracht eenvoudig invoeren in ons klantportaal en uiteraard kunt u elke zending live volgen via ons track en trace systeem.

Onze grootste kwaliteit? Dat we doen wat we beloven. En is er een keer een onverwacht obstakel op de weg, dan informeren we u en lossen we het op! 

Algemene voorwaarden distributie

Binnen St vd Brink hanteren wij de volgende algemene voorwaarden die van toepassing zijn op het distributietransport. Via onderstaande links kunt u de voorwaarden bekijken.

Andy Kroese
Andy Kroese
Operationeel manager

Daarom St vd Brink

Kwaliteit in eigen hand.
Wij voeren (bijna) al het werk zelf uit, met eigen mensen en materieel.
Focus op innovatie.
Wij investeren continu in vervoerstechnieken die CO2-uitstoot verminderen en kosten verlagen.
De menselijke maat.
De slagkracht van een landelijke speler, de betrokkenheid van een familiebedrijf.
Gert-Jan Sijbring
Klant vertelt
Gert-Jan Sijbring, Forbo
“Al 110 jaar partners in transport”
Lees klant verhaal
Andy Kroese

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We komen graag met u in contact. Van maandag t/m vrijdag zijn wij bereikbaar van 08:00 tot 17:00 uur.
Andy Kroese
Operationeel manager
0%
Samen op weg...