Fijnmazige palletdistributie

Distributie & Crossdock Wormerveer

Vanuit onze vestiging in Wormerveer verzorgen wij dagelijks voor tal van relaties de distributie binnen de gehele Benelux. Wij werken nauw samen met een tweetal andere familiebedrijven met een soortgelijk DNA als dat van ons. Met deze gezamenlijke expertise kunnen wij goede service tegen een concurrerend tarief bieden.

Onze vrachten bestaan hoofdzakelijk uit pallets, welke wij vervoeren van producent/ verzender rechtstreeks naar de ontvanger en/of retour. Daarnaast hanteren wij het X-dock principe. Dit houdt in, dat wij bij klanten in de regio zendingen ophalen, deze verzamelen in ons Warehouse en vervolgens sorteren op postcode. De volgende werkdag bezorgen wij deze zendingen dan bij de eindklant/ geadresseerde(n). Door het efficiënt sorteren en combineren van zendingen kunnen wij deze dienstverlening aanbieden tegen een aantrekkelijk tarief.

Vanzelfsprekend zijn wij ook ervaren in het verwerken van grote partijen/ vrachten en willen wij altijd een stukje maatwerk bieden. Immers door het slim combineren van transporten zijn wij in staat onze klanten te laten profiteren van onze efficiencyslagen en dit is waar mogelijk terug te vinden in een aangepast tarief. Voor ons staan kwaliteit en klanttevredenheid voorop!

Onze relaties ontvangen van ons een login voor ons klantenportaal, hiermee is het mogelijk transportopdrachten in te voeren en vervolgens de live uitvoering hiervan door middel van track & trace volgen. Ook naderhand kan men alle gegevens en opdrachten terug zien.

Naast transport, kunnen wij (aan)geleverde zendingen uitsorteren, opslaan in ons Warehouse en vervolgens orderpicken, wanneer gewenst. Zo worden zendingen, eventueel opgehaald of aangeleverd door collega’s,  georderpickt en verzendklaar gemaakt  zonder dat de opdrachtgever deze fysiek onder ogen heeft gehad. Na onze controleslag en communicatiemoment over de ontvangen en/of te versturen zendingen heeft de klant hier geen omkijken meer naar.

Onze Customer Service afdeling vertegenwoordigt tevens telefonisch een aantal kleinere klanten op het gebied van service en logistiek. Wij denken graag mee met onze klanten als het gaat om logistieke oplossingen of het ontzorgen in de activiteiten rondom transport!


Zie hier de algemene voorwaarden.