Ga naar content
St vd Brink
Gezond bedrijf

Continu investeren in samenwerking en materieel

Landelijke dekking in transport

Om onze continuïteit te waarborgen, investeren wij in diverse nieuwe samenwerkingen en in ons materiaal. Dankzij onze omvang en onze landelijke dekking springen wij snel in op wisselende transportbehoeftes. Zo bieden we koel- en vriestransport, maar ook huiftransport aan. Als er ergens een deur dicht gaat, gaat er altijd weer een deur open. Wanneer er ruimte ontstaat in het wagenpark, vullen we de ruimte op met medewerkers en klanten vanuit diverse sectoren.

Kwaliteit in eigen hand

Klanten vertrouwen op levering volgens planning. We houden onderhoud en service in eigen hand. Met een eigen werkplaats, twee servicewagens (24-uurs service onderweg!) en monteurs voor wie ons materieel geen geheimen heeft. Ook de APK, de laadklepkeuring en de STEK-keuring voor de koelmotor voeren wij zelf uit. Klanten vertrouwen op de kennis, kunde en toewijding van onze chauffeurs. Zij zijn vakbekwaam, representatief en voelen zich betrokken bij de klant. Met datzelfde doel voeren wij de verplichte Code 95-nascholing uit in eigen huis. Zo houden wij de kwaliteit in eigen hand.

1 / 3

Rijden met rust tussen de oren

Veiligheid is een heel belangrijk aspect binnen St vd Brink. We zijn partner in de Safety deal, een initiatief van Kruidvat en een aantal transporteurs. Het doel is veiligheid en vertrouwen creëren in de retail distributie door gedragsverandering bij alle betrokken partijen. 

Verder proberen we samen het aantal schades en verkeersongevallen met vrachtwagens terug te brengen. Een chauffeur moet zich niet opgejaagd voelen door een knellende planning, maar met ‘rust tussen de oren’ de weg op gaan, kunnen lossen en laden en pauzeren. Om chauffeurs inzicht te geven in hun rijgedrag wordt er wekelijks een rijstijlrapport gemaakt. Hiermee kunnen we chauffeurs helpen bij het verbeteren van hun rijgedrag.

Wagenpark verduurzamen

De komende jaren zal elektrisch rijden nog meer een vlucht nemen. Daarom kiezen wij ervoor om ons wagenpark te verduurzamen met elektrische voertuigen en BIO LNG. Een gezond bedrijf is hierin essentieel, er moet worden geïnvesteerd, anders redden we het niet. We willen tenslotte voorop lopen met techniek en duurzaamheid.

Gerrit-Jan Mulder

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We komen graag met u in contact. Van maandag t/m vrijdag zijn wij bereikbaar van 08:00 tot 17:00 uur.
Gerrit-Jan Mulder
Financieel Directeur
0%
Samen op weg...