Ga naar content
St vd Brink
Actueel
13.06.2024

St vd Brink gekozen tot ‘Beste Leerbedrijf Transport en Logistiek 2024’

St vd Brink heeft de titel ‘Beste Leerbedrijf Transport en Logistiek 2024’ ontvangen. Na een unaniem oordeel van een vakkundige jury werd het transportbedrijf op 12 juni verrast met het nieuws. De verkiezing voor ‘Beste Leerbedrijf Transport en Logistiek’ biedt erkende leerbedrijven een podium die zich op een positieve manier inzetten om jong talent in de sector transport en logistiek te begeleiden.

 

Unaniem gekozen door een vakjury

De winnaar ‘Beste Leerbedrijf Transport en Logistiek 2024’ is gekozen door een deskundige vakjury die bestaat uit Gabby Delhaas, STL (voorzitter), Caroline Blom, TLN, Linda Slagter, FNV, en Robert van Dam, Steenbergen Transport, winnaar Beste Leerbedrijf Transport en Logistiek 2023. De vakjury was unaniem in haar oordeel:

“St vd Brink, een familiebedrijf met een sterke focus op maatschappelijke verantwoordelijkheid, biedt een veelomvattend, gestructureerd en bij de student passend opleidingstraject. Belangrijke aspecten van hun succes vormen daarbij hun eigen Academy en de nauwe samenwerking met het opleidingen zoals met Landstede MBO en Deltion College waardoor studenten optimaal worden ondersteund en de verbinding tussen onderwijs en bedrijfsleven wordt versterkt. St vd Brink is een leerbedrijf waar alles klopt. Studenten kunnen hier de beste versie van zichzelf worden. Het streven naar continue verbetering en de mensgerichte aanpak maakt hen een ambassadeur voor de sector."

Uitreiking trofee door Gabby Delhaas

Op woensdag 12 juni is het winnende leerbedrijf St vd Brink persoonlijk bezocht door Gabby Delhaas, als voorzitter van de jury en opdrachtgever van de verkiezingen. Ze werd begeleid door de ploeg van RTL Transportwereld die hiervan opnamen maakte (de uitzending wordt in september uitgezonden). Midden op de planning, omringd door collega’s, las Gabby een korte toelichting voor uit het juryrapport en reikte zij de trofee uit aan de Manager Academy van St vd Brink, Robert van den Brink. Naast het juryrapport en de trofee, nam Gabby een grote feestdoos mee met lekkernijen, taart en alcoholvrije bubbels. Samen met de collega’s van St vd Brink is de taart aangesneden en het heugelijke moment vastgelegd.

1 / 7

Robert van den Brink aan het woord

“We zijn ontzettend trots dat wij deze titel hebben mogen ontvangen. Dit laat zien dat we op de goede weg zijn, maar er blijft altijd ruimte om ons te verbeteren. Ik wil mijn speciale dank uitspreken aan alle leerlingen, praktijkopleiders en alle andere collega’s. Deze titel hebben wij echt samen verdiend," aldus Robert van den Brink, Manager Academy.

Over de verkiezingen tot 'Beste Leerbedrijf Transport en Logistiek'

Leren in de praktijk is een onmisbaar onderdeel van de opleiding van 500.000 mbo-studenten in Nederland. Om het belang daarvan te onderstrepen heeft het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de verkiezingen Beste Leerbedrijf ingesteld. De landelijke verkiezingen worden georganiseerd door SBB. Voor de sector transport en logistiek organiseert STL de verkiezingen in opdracht van de sociale partners TLN, VVT, FNV Transport en Logistiek en CNV Vakmensen. Deze werkzaamheden worden mogelijk gemaakt door SOOB. De sectorwinnaars gaan door naar de landelijke verkiezingen van SBB.

Misschien is dit ook interessant voor u

0%
Samen op weg...