Ga naar content
St vd Brink
Diensten

Van bulktransport tot retailtransport

Betrouwbare dienstverlening

Voor betrouwbare dienstverlening bent u bij St vd Brink aan het juiste adres. Van bulktransport tot retailtransport. Bij St vd Brink staan kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. Mede door te investeren in innoverende technologie en goed opgeleid personeel zijn we in staat om een hoge kwaliteit dienstverlening te verlenen. Onze certificering is daarvoor het bewijs.

Veelzijdig inzetbaar

Op zoek naar een veelzijdig en duurzaam werkend transportbedrijf? St vd Brink rijdt voorop. Van oudsher zijn we specialist in koel- en vriestransport. Ook hebben wij ons bekwaamd in bulktransport, huiftransport, kraantransport, contractdistributie en warehousing. Veelzijdig inzetbaar dus!

Vertrouw op kwaliteit

Op alle mogelijke manieren werken wij aan een zo hoog mogelijke kwaliteit van onze dienstverlening. Dat geldt voor ons vervoersmaterieel, onze werkprocessen en onze intermenselijke dienstverlening. Wij werken met duurzaam materieel. Onze werkprocessen voldoen aan de ISO9001:2015, HACCP, BRC en GMP+-normen. We hebben een eigen werkplaats met 24-uurs service onderweg. En scholen onze chauffeurs in eigen huis.

U kunt ons altijd volgen

Vanzelfsprekend houdt u graag de vinger aan de pols. Via ons online klantenportaal kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week uw gegevens raadplegen, nieuwe transportopdrachten invoeren en uw zendingen volgen. Actueel, betrouwbaar en bedrijfszeker.

Lees hier alles over onze algemene voorwaarden

Gerrit-Jan Mulder

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We komen graag met u in contact. Van maandag t/m vrijdag zijn wij bereikbaar van 08:00 tot 17:00 uur.
Gerrit-Jan Mulder
Financieel Directeur
0%
Samen op weg...