Ga naar content
St vd Brink
Diensten

Van bulktransport tot bouwtransport

Van bulktransport tot bouwtransport, bij St vd Brink bent u aan het juiste adres. Bij ons staan kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid hoog in het vaandel. Mede door te investeren in innoverende technologie en goed opgeleid personeel zijn we in staat om een hoge kwaliteit en veiligheid in onze dienstverlening te verlenen. Onze certificeringen zijn daarvoor het bewijs.

1 / 3

Veelzijdig inzetbaar

Van oudsher zijn we specialist in geconditioneerd transport. Ook hebben wij ons bekwaamd in bulktransport, huiftransport, kraantransport, contractdistributie en warehousing. Veelzijdig inzetbaar dus!

Van welk transport u gebruik maakt, vanzelfsprekend houdt u graag de vinger aan de pols. Via ons online klantenportaal kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week uw gegevens raadplegen, nieuwe transportopdrachten invoeren en uw zendingen volgen.

Mariet Bakker
Klant vertelt
Mariet Bakker, Albert Heijn
“Elkaars uitdagingen begrijpen en samen optrekken”
Lees klant verhaal

Vertrouw op kwaliteit

Op alle mogelijke manieren werken wij aan een zo hoog mogelijke kwaliteit van onze dienstverlening. Dat geldt voor ons vervoersmaterieel, onze werkprocessen en onze intermenselijke dienstverlening. Wij werken met duurzaam materieel. Onze werkprocessen voldoen aan de ISO9001:2015, HACCP, BRC en GMP+-normen. We hebben een eigen werkplaats met 24 uursservice onderweg. En scholen onze chauffeurs in eigen huis op.

1 / 3

Voedselveiligheid gegarandeerd

Wij treffen verschillende maatregelen om de voedselveiligheid te garanderen. Zo vervoeren we producten in goed uitgeruste trailers met gescheiden compartimenten, die allemaal op een eigen temperatuur kunnen worden ingesteld. Verder zijn alle personeelsleden geïnformeerd en getraind over voedselveiligheid. Onze BRC-certificering geeft aan dat we voldoen aan de strenge eisen die worden gesteld aan voedselveiligheid.

Barend Livestroo
Barend Livestroo
Kwaliteitscoördinator

Duurzaam transport

St vd Brink wil haar verantwoordelijkheid nemen voor mens en natuur. Dit doen wij door de CO2-uitstoot te reduceren om de impact op het milieu te beperken. Niet alleen door ons wagenpark te verduurzamen met elektrisch materieel, maar ook door te tanken met HVO20 brandstof. Ook in onze bedrijfsvoering benutten wij duurzame kansen met groene energie, zonnepanelen en warmtepompen.

Gerrit-Jan Mulder

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We komen graag met u in contact. Van maandag t/m vrijdag zijn wij bereikbaar van 08:00 tot 17:00 uur.
Gerrit-Jan Mulder
Financieel Directeur
0%
Samen op weg...