Ga naar content
St vd Brink
Koel & vries

Specialist in koel- en vriestransport

Het hoofd koel houden

Van oudsher zijn we specialist in het vervoeren van koel- en vriesproducten. Van dagverse melk en ingevroren fruit tot en met verpakt vlees. We halen deze producten op bij de klant zelf of bij centrale vrieshuizen en leveren ze af in de gehele Benelux en Duitsland. Bij ons kun je ervan op aan dat het transport veilig, op tijd en ongeschonden aankomt op de bestemming.

1 / 3

BRC-gecertificeerd

We zijn ons er zeer van bewust dat de kwaliteit van het voedsel van onze opdrachtgevers sterk samenhangt met de kwaliteit van ons transport. Onze BRC-certificering geeft aan dat we voldoen aan de strenge eisen die worden gesteld aan voedselveiligheid.

De koel- en vriesproducten die we vervoeren, kunnen sterk variëren. We vervoeren ze in goed uitgeruste trailers met gescheiden compartimenten, die allemaal op een eigen temperatuur kunnen worden ingesteld.

Tijdens het inladen controleren onze chauffeurs zeer zorgvuldig de temperaturen van de verschillende compartimenten. Bij het lossen gebeurt dit opnieuw, samen met de klant.

Efficiënt omgaan met kilometers en CO2 uitstoot

Naast voedselveiligheid hechten we zeer veel waarde aan duurzaamheid. Onze planners combineren ladingen van verschillende opdrachtgevers op slimme wijze. Zo zorgen dat we zoveel mogelijk met een volle wagen op pad gaan en nooit meer kilometers rijden dan noodzakelijk.

Bovendien zijn onze wagens uitgerust met innovatieve technieken die het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot terugdringen en de geluidsoverlast beperken.

"We zijn ons er zeer van bewust dat de kwaliteit van het voedsel van onze opdrachtgevers sterk samenhangt met de kwaliteit van ons transport."

Dennis Arlar
Dennis Arlar
Operationeel manager

Daarom St vd Brink

Kwaliteit in eigen hand.
Wij voeren (bijna) al het werk zelf uit, met eigen mensen en materieel.
Focus op innovatie.
Wij investeren continu in vervoerstechnieken die CO2-uitstoot verminderen en kosten verlagen.
De menselijke maat.
De slagkracht van een landelijke speler, de betrokkenheid van een familiebedrijf.
Dennis Arlar

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We komen graag met u in contact. Van maandag t/m vrijdag zijn wij bereikbaar van 08:00 tot 17:00 uur.
Dennis Arlar
Operationeel manager
0%
Samen op weg...