Ga naar content
St vd Brink
Actueel
04.10.2022

Personeelsfeest in Dierenpark Amersfoort

Begin oktober was het zover: het personeelsfeest van St vd Brink! Na twee jaar COVID, waardoor het feest gecanceld moest worden, was er eindelijk weer de mogelijkheid om met elkaar wat gezelligs te doen. Dit jaar hebben we voor het eerst gekozen voor een locatie buiten St vd Brink: het Dierenpark Amersfoort.

 

Een opkomst van 1100 mensen

Omdat wij 24/7 geopend zijn, hebben wij het personeelsfeest verspreid over twee weekenddagen. Op deze manier heeft iedereen de mogelijkheid gehad om langs te kunnen komen. Daarnaast ligt Amersfoort mooi centraal in het midden van Nederland. Zeer gunstig als je collega's uit heel het land hebt. Hier is veelvuldig gebruikt van gemaakt, want de opkomst liegt er niet om: maar liefst 1100 collega's zijn langsgekomen met partner en gezinnen.

Speciaal St vd Brink ontmoetingsplein

Om elkaar te ontmoeten hadden we een speciaal St vd Brink ontmoetingsplein ingericht midden in het park. Voorzien van picknicktafels, zitzakken, een frietkraam en barista's die zorgden voor verse koffie, thee en limonade. Iedereen ontving consumptiebonnen voor eten en een ijsje. Bij dit plein was er voldoende ruimte om elkaar te ontmoeten. Hier waren ook de meeste planners en leidinggevenden aanwezig om met de collega's bij te praten. 

1 / 3

Met een gids het park ontdekken

Naast een speciaal St vd Brink ontmoetingsplein, hebben we ook gidsen geregeld voor in het dierenpark. Wie op zoek was naar meer spanning en sensatie kon samen met een gids het park ontdekken. In groepen nam de gids je mee op pad om alle ins en outs te weten te komen over de dieren en het park. Een heuse ontdekkingstocht voor de collega's en hun gezinnen! Verder was er een strippenkaart voor kinderactiviteiten en een grabbelton met cadeaus aanwezig.

We zijn er trots op om zoveel collega's samen te zien komen. Het was een fantastisch weekend!

Quote Alex van den Brink, algemeen directeur St vd Brink

"Wat heb ik een heerlijk weekend gehad. Niet één maar twee dagen hebben we in Dierenpark Amersfoort alle collega's de mogelijkheid gegeven om te komen. In totaal waren we met ruim duizend mensen. Wat een mooie opkomst. Ook ik had natuurlijk mijn gezin meegenomen. Wat ben ik dankbaar om zoveel collega's samen te zien genieten van een fijne, ontspannen dag. Echt even tijd voor elkaar. Wat hebben we dat gemist!"

Misschien is dit ook interessant voor u

0%
Samen op weg...