Ga naar content
St vd Brink
Actueel
24.06.2024

St vd Brink in Top 100 Logistiek Dienstverleners 2024

St vd Brink is verheugd om aan te kondigen dat het transportbedrijf in de prestigieuze lijst van Top 100 Logistiek Dienstverleners 2024 staat. Deze jaarlijkse ranglijst wordt erkend als een toonaangevende maatstaf in de logistieke sector en biedt een overzicht van de meest vooraanstaande logistiek dienstverleners van Nederland.

 

Vaste traditie

De bekendmaking van de Top 100 Logistiek Dienstverleners is inmiddels een vaste traditie geworden. Wat deze ranglijst zo bijzonder maakt, is dat deze sinds 2021 niet alleen gebaseerd is op traditionele criteria zoals omzet, werkgelegenheid en vierkante meters warehousing. Er wordt ook gekeken naar de innovaties die logistieke bedrijven doorvoeren. Deze innovaties omvatten duurzame transport- en warehousingoplossingen, effectieve inzet van arbeid en scholing, slimme magazijnoplossingen, ketenregie en de toepassing van digitale platforms.

Van plek 67 naar 52

Directeur Gerrit Jan Mulder: "We zijn er trots op om in deze lijst te mogen staan. Vorig jaar stonden we ook in deze lijst op plek 67, dit jaar zijn wij gestegen naar plek 52. De stijging in deze lijst is een bevestiging van onze voortdurende inspanningen om te innoveren en te excelleren in de logistieke sector. Dit resultaat is te danken aan de inzet en toewijding van alle collega’s evenals aan de samenwerking met partners en klanten."

Focus op duurzaamheid en logistieke oplossingen

In de lijst voert DHL de eerste plaats. Ceva en GXO maken de top-3 compleet. Op een 52e plek bevindt zich St vd Brink. Met een stijging naar deze 52e plaats in de Top 100 Logistiek Dienstverleners 2024, blijven we ons richten op groei en verbetering voor het komende jaar. In dit jaar zal er een sterke focus op duurzaamheid en slimme logistieke oplossingen liggen.

Misschien is dit ook interessant voor u

0%
Samen op weg...