Ga naar content
St vd Brink
Actueel
31.10.2023

Beste zakelijke dienstverlener 2023

St vd Brink is verkozen tot Beste zakelijke dienstverlener goederenvervoer van Nederland. Ook in 2022 ontvingen wij deze erkenning.

 

MT1000

MT1000 is een onderzoek van MT/Sprout onder zakelijke beslissers naar de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners in Nederland. Het onderzoek wordt uitgevoerd door Amsterdam Centre for Business Innovation door dr. Niels van der Weerdt onder supervisie van prof.dr. Henk Volberda. Voor het onderzoek zijn 62 verschillende vakgebieden gedefinieerd (onderverdeeld in 5 hoofdcategorieën), variërend van communicatieadvies tot cloud computing en van kantoorinrichting tot corporate finance. Voor elk van deze categorieën zijn groslijsten opgesteld met de grootste en bekendste dienstverleners in hun vakgebied. De lijst bestond in 2023 uit 2.120 bedrijven.

Ervaringen delen

Een panel van zakelijke beslissers werd uitgenodigd om hun ervaringen te delen over de bedrijven waar zij de laatste drie jaar zaken mee deden. Hun werd gevraagd om hun leveranciers te waarderen op een schaal van 0 tot 10: “Hoe waarschijnlijk is het dat u deze dienstverlener zou aanbevelen aan een vriend of collega?” Aan de hand van de antwoorden werd de Net Promotor Score berekend die de basis vormt voor de ranglijsten van de MT1000. De leveranciers werden daarnaast ook gewaardeerd ten aanzien van drie inhoudelijke aspecten: klantgerichtheid, productleiderschap en de kwaliteit van de uitvoering (conform het model van Treacy en Wiersema 1995). Hierbij konden respondenten tot 5 sterren geven.

In 2023 deden 1.644 (2022: 2.121) zakelijke beslissers mee aan het onderzoek. De ranglijsten worden opgesteld op basis van de resultaten uit de laatste drie jaar en in totaal leverde dat 25.092 beoordelingen op door 5.414 respondenten.

Positie St vd Brink

St vd Brink scoorde hoge ogen op de verschillende punten:

  • 1e positie in de sector op klantgerichtheid
  • 4e positie in de sector op productleiderschap
  • 1e positie in de sector op excellente uitvoering

Dit heeft geleid tot een nummer één positie in onze sector! Op de gehele lijst van 1000 beste dienstverleners van Nederland heeft St vd Brink een 64e plek bemachtigd. 

Trots op de erkenning

Vorig jaar stelden wij ons tot doel om dit resultaat te evenaren of te overtreffen. Dit is gelukt en daar zijn wij enorm trots op. We zijn enorm blij met deze resultaten en zijn er trots op dat we zijn erkend als één van de beste zakelijke dienstverleners in Nederland. Dit motiveert ons vooral door te gaan om onze relaties de beste dienstverlening te bieden.

Misschien is dit ook interessant voor u

0%
Samen op weg...