Ga naar content
St vd Brink
Innovatief
22.03.2022

St vd Brink investeert in de 50 grootste DAF's!

De medewerkers van St vd Brink zijn hun belangrijkste brandstof. Zij verdienen het om hun werk onder de meest comfortabele omstandigheden uit te kunnen voeren. Daarom investeert St vd Brink continu in verbeteringen. Zo ook voor hun chauffeurs.

Comfortabel op de weg

Speciaal voor hen, hebben wij geïnvesteerd in de grootste DAF die er is, de XG+. De uitvoering van deze vrachtwagen is heel uniek. De DAF bevat onder andere een draaiende chauffeursstoel, een verstelbaar bed en een geïntegreerde standairco voor klimaat beheersing als de chauffeur zijn rust neemt.

Innovatieve snufjes in de XG+

De chauffeursstoel kun je volledig draaien, zodat je na werk comfortabel kunt zitten en meer ruimte hebt. Het bed is volledig elektrisch verstelbaar voor ontspanning en optimaal slaapcomfort. En de geïntegreerde standairco zorgt het hele jaar door een comfortabele temperatuur.

Jarenlange samenwerking met DAF

De keuze voor een DAF berust op een jarenlange samenwerking. Dat heeft gezorgd voor veel vruchtbare jaren. DAF heeft St vd Brink zelfs aangemerkt als test pilot bedrijf. Dit betekent dat wij diverse modellen voor DAF testen die in de toekomst gaan rijden.

Rechtstreekse levering vanuit DAF

Door DAF zijn we ook aangemerkt als &#application-form39;Fleetowner&#application-form39; klant. Dit wijst op een rechtstreekse levering vanuit DAF zelf. De DAF's worden geleverd aan onze eigen werkplaats. Hier voorzien wij de vrachtwagens van een boardcomputer / bijlaadsysteem / werkverlichting / ADR koffer / brandblussers / luchthorens / zwaailampen.

50 DAF XG+'s in 2024

De DAF XG+ is ook getest door St vd Brink. En hoe! We waren gelijk verkocht. De mate van comfort ervaar je aan alle kanten in de vrachtwagen. Binnen nu en twee jaar verwachten we 50 van deze prachtige DAF XG+&#application-form39;s te hebben rijden.

Misschien is dit ook interessant voor u

0%
Samen op weg...