St vd Brink op LED scherm tijdens Vitesse – DVS’33 Ermelo

20 / 01 / 2022

Dinsdag 18 januari om 20:00 uur heb je een glimp van St vd Brink kunnen opvangen tijdens de wedstrijd Vitesse – DVS’33 Ermelo. Live uitgezonden via ESPN3. Vitesse en DVS’33 streden tijdens deze wedstrijd om een plek in de kwartfinale van de TOTO KNVB beker.

Jarenlang partnerschap met DVS’33 Ermelo
De band tussen Transportbedrijf St vd Brink en de BusinessClub DVS'33 is al jaren zeer sterk. Op de vraag om zichtbaar te zijn tijdens het duel tegen Vitesse, zeiden wij direct volmondig "ja". Als organisatie vinden wij het belangrijk om lokaal betrokken te zijn. Dit proberen wij op tal van verschillende vlakken te doen. Zo ook via LED schermen langs de zijlijn.LED schermen langs de zijlijn
Met behulp van de LED schermen slaan we twee vliegen in één klap: onze club steunen en ons bedrijf onder de aandacht brengen. De boodschap op de LED schermen sluit aan op de wervingscampagne die draait om nieuwe collega's te werven. Krachtig en authentiek. Iemand moet tenslotte in één oogopslag getriggerd worden.

Met dank aan Sports Exposure
Wij spreken onze speciale dank uit aan Sports Exposure voor het tot stand komen van de opmaak van de LED schermen. Sports Exposure is marktleider op het gebied van TV Exposure rondom de Eredivisie, het Nederlands Elftal (mannen en vrouwen) en nog vele andere sporten zoals Hockey, Schaatsen en Basketbal. Dank voor de fijne samenwerking!