Kwaliteit

Kwaliteit

Bij St vd Brink staan kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. Mede door te investeren in innoverende technologie en goed opgeleid personeel zijn we in staat om een hoge kwaliteit dienstverlening te verlenen. Onze certificering is daarvoor het bewijs.

Als vervoerder van onder andere levensmiddelen zijn we verantwoordelijk voor de voedselveiligheid en kwaliteit van de producten die wij vervoeren. Om die reden is kwaliteitszorg een belangrijk aspect voor St vd Brink. Al onze bedrijfsprocessen zijn daarom ISO 9001(2015) gecertificeerd.

Daarnaast zijn we gecertificeerd voor de BRC Storage and Distribution norm voor onze vestigingen in Ermelo en Wormerveer. Zo zijn wij ook in staat de voedselveiligheid voor onze klanten centraal te stellen en te kunnen waarborgen.

Kwaliteit is eveneens een van de belangrijkste pijlers in de veevoedersector. Diervoeders maken een belangrijk deel uit van de voedselproductieketen. Ze hebben directe invloed op de kwaliteit en veiligheid van voedingsmiddelen van dierlijke oorsprong. Om de kwaliteit en veiligheid daarvan te waarborgen is St vd Brink GMP+ B4 en GMP+ Feed B1 gecertificeerd.

Lean and Green

Milieueisen worden strenger. En dat is goed. Wij zijn de ontwikkelingen steeds meerdere stappen voor. Zodat we onze vervoersmiddelen zo lang mogelijk kunnen blijven inzetten. En we nú al meer besparen dan wettelijk vereist. In 2008 besloten we onze CO2-uitstoot tot 2013 te reduceren met minimaal 20 procent. Het leverde ons de Lean and Green award op.

Lees hier meer over onze duurzame inspanningen.
Lean and Green

PayChecked

St vd Brink heeft het keurmerk PayChecked behaald. Met dit keurmerk kunnen transportbedrijven aantonen dat zij hun werknemers het juiste loon betalen en dat er afspraken zijn gemaakt over beloning verder in de keten. We vereisen namelijk hetzelfde van onze charters. Door dit keurmerk kunt u in één oogopslag zien dat wij ons aan de Nederlandse cao en wet- en regelgeving houden.

Leerbedrijf Transport & Logistiek

St vd Brink vindt het belangrijk om nieuw logistiek talent een kans te geven zich in de praktijk te ontwikkelen. Daarom zijn wij een door het Sectorinstituut Transport en Logistiek gecertificeerd leerbedrijf. Dit houdt in dat wij in het kader van de Wet Educatie Beroepsonderwijs leerlingen mogen opleiden voor de volgende beroepskwalificaties:

  • Assistent Logistiek
  • Chauffeur goederenvervoer
  • Logistiek medewerker
  • Logistiek supervisor
  • Manager Transport en Logistiek
  • Planner wegtransport
Leerbedrijf Transport & Logistiek