De klant centraal

De klant centraal

De klant staat bij ons sterk centraal. We stemmen onze organisatie volledig af op de eisen, werkwijzen en behoeften van onze opdrachtgevers. Samen bepalen we het optimale proces en het meest geschikte materieel. Dankzij onze omvang en onze landelijke dekking springen wij snel in op wisselende transportbehoeftes. Geconditioneerd en niet-geconditioneerd. Bulktransport, huiftransport, kraantransport en contractdistributie.

Afspraak is afspraak

Klanten moeten kunnen vertrouwen op levering volgens planning. Daarom investeren we continu in ons materieel. En houden we onderhoud en service in eigen hand. Met een eigen werkplaats, twee servicewagens (24-uurs service onderweg!) en monteurs voor wie ons materieel geen geheimen heeft. Ook de APK, de laadklepkeuring en de STEK-keuring voor de koelmotor voeren wij zelf uit.

Ook kunnen klanten vertrouwen op de kennis, kunde en toewijding van onze chauffeurs. Zij zijn vakbekwaam, representatief en voelen zich betrokken bij de klant. Met datzelfde doel voeren wij de verplichte Code 95-nascholing uit in eigen huis. Zo houden wij de kwaliteit in eigen hand.

Afspraak is afspraak
Koploper in duurzaamheid

Koploper in duurzaamheid

Kiest u voor duurzaam? St vd Brink investeert continu in vervoerstechnieken die CO2-uitstoot verminderen en kosten verlagen. Technieken van morgen, zoals Euro6-motoren, hybride-trucks en trucks op vloeibaar aardgas. Daarmee rijden wij voorop! In Nederland én in Europa. We gebruiken trucknavigatie en volgen met de Rijstijl-assistent het rijgedrag van onze chauffeurs. Bovendien zijn wij vaak betrokken bij de ontwikkeling en introductie van innovaties.

Een familiebedrijf met landelijke slagkracht

St vd Brink is een écht familiebedrijf. En dat merk je. Dat zit ‘m in de sfeer, de mensgerichte cultuur en de platte organisatiestructuur. Iedere medewerker draagt vanuit zijn eigen kennis en kunde bij aan het eindresultaat voor de klant. Van wasstraatmedewerker tot kwaliteitscoördinator. En van chauffeur tot directeur. Samen combineren wij de slagkracht en professionaliteit van een landelijke speler met de gemoedelijkheid en betrokkenheid van een familiebedrijf. Altijd resultaat-gedreven!

Een familiebedrijf met landelijke slagkracht

Nog meer redenen om te kiezen voor St vd Brink:

Landelijk dekkende netwerkstructuur
Logistieke oplossingen voor verschillende soorten gespecialiseerd vervoer
Specialist in koel- en vriestransport
Snelle dienstverlening vanuit standplaatsen door heel Nederland
805 medewerkers, 485 trekkende eenheden
Veel aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen
Milieu- en kostenbesparende vervoerstechnieken en -processen
Klaar voor dagranddistributie (PIEK) en milieuzoneringen
Eigen werkplaats en truckwash