Ga naar content
St vd Brink
Actueel
01.10.2023

25-jarig jubileum Alex van den Brink

Op 1 oktober 2023 is Alex van den Brink officieel 25 jaar in dienst. Dat vieren we met het hele bedrijf!

 

Jong geleerd

Alex zijn carriere bij St vd Brink begint al heel vroeg. Hij groeit op tussen de vrachtwagens en het gezin woont in een bedrijfswoning naast het bedrijf. Hier had Alex alle ruimte om zijn grootste hobby te beoefenen: voetbal. De eerste bijbaan van Alex was in de wasstraat van St vd Brink waar hij als 13-jarige begon.

Mijlpalen om te vieren

  • 1998: het is officieel. Alex is officieel in dienst bij Los Transport dat een dochteronderneming is van St vd Brink. Los Transport was gespecialiseerd in kraantransport. Alex was verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en de transportplanning. 
  • 2002: Transportbedrijf Los gaat over naar St vd Brink. Alex maakt de overstap naar het kantoor in Ermelo waar hij op de planning terechtkomt. In de jaren erna doorloopt hij verschillende functies en afdelingen om een goede indruk te krijgen van alles wat er speelt binnen het bedrijf. Ondertussen loopt hij met de oude generatie mee om zich klaar te stomen en het bedrijf later over te nemen. 
  • 2007: Alex treedt toe tot de directie van St vd Brink en wordt eigenaar. De oude generatie steunt en begeleidt hem nog voor een bepaalde periode. 
  • 2023: Het 25-jarig jubileum is een feit. Een mooi moment om hier even bij stil te staan en deze mijlpaal met elkaar op een passende manier te vieren.

Trots gevoel

Alex kijkt vol trots terug op de afgelopen 25 jaar. "Ons familiebedrijf is uitgegroeid tot een solide bedrijf met een sterkte positie in de markt. Ik ben trots op de fijne samenwerking met onze opdrachtgevers, leveranciers én medewerkers. Met elkaar hebben we veel mooie mijlpalen bereikt en daar ben ik enorm dankbaar voor. Ik wil dan ook iedereen ontzettend bedanken voor ieders bijdrage hierin. Op naar de volgende mijlpalen!"

Misschien is dit ook interessant voor u

0%
Samen op weg...