Ga naar content
St vd Brink
Actueel
24.12.2021

De dag van de chauffeur! #DVC2021

9 december 2021 is het de dag van de chauffeur. Een dag waarop nationaal aandacht wordt besteed aan de chauffeur. Op deze dag spreken wij ook onze speciale waardering uit naar de collega’s op locatie en onze chauffeurs op de weg.

Door weer en wind

Over rustige landpaden of drukke snelwegen. In extreme hitte of tijdens een forse wind. Door de regen of over besneeuwde, gladde wegen. Alle dagen staan onze chauffeurs voor ons en onze klanten klaar. En daar zijn we hen meer dan dankbaar voor.

Een blijk van waardering

Als dank voor hun inzet, ontvangen alle chauffeurs van St vd Brink op de dag van de chauffeur een kaartje en een speciale St-vd-Brink-muts. De kaart als blijk van waardering en de muts symbolisch voor een “GOEDGEMUTSTE” winter.

Aandacht vanuit de directie

Om de chauffeurs extra in het zonnetje te zetten, rijden directeur Alex van den Brink en Financieel directeur Gerrit Jan een dagje mee met de chauffeurs. Op deze manier zetten we de chauffeur nogmaals in het zonnetje en is er ook extra aandacht voor ze vanuit directie.

Goed ontvangst

Veel chauffeurs waren verrast dat de directie ruimte vrij maakte om mee te rijden. Enkele quotes waren: "Wat een verrassing, zo wordt de rit nóg gezelliger!", "Ik voelde me vandaag echt even in het zonnetje gezet.", "Dank jullie wel voor de extra aandacht vandaag."

Misschien is dit ook interessant voor u

0%
Samen op weg...