Ga naar content
St vd Brink
Actueel
08.12.2022

De dag van de chauffeur 2022

8 december 2022 is de dag van de chauffeur 2022. Een dag waarop wij onze collega's van St vd Brink extra in het zonnetje zetten. Want, zonder onze hardwerkende mannen en vrouwen komen alle levensmiddelen, bouwmaterialen, diervoeding en pallets nergens aan.

 

Dank voor de inzet

Altijd staan de chauffeurs klaar voor onze klanten. Speciaal op deze dag spreken wij onze waardering uit naar al onze collega’s op locatie en de chauffeurs op de weg. Als dank voor de inzet ontvangt iedereen een pakje speelkaarten met bijbehorend notitieblokje en een pen. Zo daag je vrienden of familie uit voor gezellig potje kaarten. Dat de beste mogen winnen!

Collega's rijden mee met de chauffeurs

Naast een presentje, rijden er een aantal collega's van kantoor mee met een chauffeur. Net als vorig jaar, toen de directie meereed. Het is altijd leerzaam en goed om te ervaren hoe een dag van een chauffeur er nu echt uitziet. Op deze manier zetten we de chauffeur nogmaals in het zonnetje en is er ook extra aandacht voor ze vanuit de hele organisatie.

Persbericht over gedrag en onvoorspelbare situaties

Vanuit TVM verzekeringen rijdt er ook een journalist van Mediahuis (o.a. De Telegraaf, Dagblad van het Noorden en Leeuwarder Courant) een dag mee. Hij zal een artikel te schrijven over distributiewerk in de binnenstad waar de vakbekwaamheid van beroepschauffeurs centraal staat. Zijn artikel zal gaan over de lezer meenemen in, hoe de chauffeur te maken krijgt met onvoorspelbaar gedrag en onvoorspelbare situaties onderweg.

Misschien is dit ook interessant voor u

0%
Samen op weg...