Ga naar content
St vd Brink
Actueel
21.12.2022

Gezamenlijk kerstpakketten inpakken 2022

Ieder jaar besteden wij veel aandacht aan de kerstpakketten voor onze medewerkers. Een jaarlijks terugkerend evenement waarbij we samen met collega's in één dag alle kerstpakketten inpakken. Vol enthousiasme kropen onze medewerkers voor 1 dag in de rol van professioneel kerstpakketten-inpakker. 

 

Van werkplaats naar distributiecentrum

Met kerst ontvangt iedere medewerker van St vd Brink een kerstpakket. Het inpakken van de kerstpakketten is voor ons altijd een bijzonder moment. De werkplaats toveren we om tot distributiecentrum om alle pakketten in één dag in te pakken. We zijn blij dat we dit samen met onze collega's van St vd Brink kunnen doen.

Kerstpakketten samengesteld met producten van klanten

Met verschillende tafels is een heuse lopende band gevormd om de pakketten in te pakken. Hiermee hebben we ervoor gezorgd dat we in vier uur tijd alle 775 pakketten hebben kunnen verpakken. Dit is een prestatie waar we trots op zijn. De kerstpakketten zijn zorgvuldig samengesteld met producten van onze klanten. We zijn blij dat de samenwerking met onze klanten ook op deze wijze van pas komt.
1 / 4

Diverse samenwerkingen

De inhoud van het kerstpakket zit verpakt in een mooie doos, gemaakt door Digitaal Bureau OrangeTalent en een handige St vd Brink bigshopper van FF-Packaging. Zo hopen we dat onze medewerkers zich extra gewaardeerd voelen tijdens de feestdagen.

Kerstgroet

We wensen alle collega’s van St vd Brink hele fijne feestdagen toe. We hopen dat dit pakket mag bijdragen aan een feestelijke kerst. Aan de inspanning voor het inpakken zal het niet liggen... Hoe dan ook, het zullen vast en zeker sfeervolle feestdagen worden!

Misschien is dit ook interessant voor u

0%
Samen op weg...