Ga naar content
St vd Brink
Actueel
17.01.2023

Mega opbrengst voor Stichting Noah4All

Een succesvolle erwtensoepactie in Ermelo! Met de opbrengsten van de erwtensoep overhandigden wij een cheque van € 4.000,- aan Stichting Noah4All.

 

Hoge opkomst

Dat de erwtensoepacties een succes was, bleek wel uit de hoge opkomst. Het bedrijventerrein liep uit voor deze actie en we zagen veel (oud)collega’s en familieleden van collega’s voorbijkomen. Ook stond de wenstruck van Stichting Noah4All op het terrein en kon iedereen deze vanbinnen bekijken.

Snertweer

Al een week lang waren onze medewerkers en vrijwilligers druk met de voorbereidingen. Zij kregen het voor elkaar 300 liter erwtensoep, 25 liter tomatensoep en vele portie’s saté te bereiden. En op een snertweerdag als deze vrijdag, vlogen zowel de koppen soep als de literbakken over de toonbank.
1 / 3

Wensen in vervulling

Stichting Noah4All zet zich in voor mensen die lijden aan een ongeneeslijke ziekte en die sterk betrokken zijn bij de transportwereld. Met hun speciaal ingerichte trucks kunnen zij wensen in vervulling brengen. Vorig jaar kwam de wens in vervulling van Sandra van de Hazel: de vrouw van St vd Brink collega Wim. Wim is de initiatiefnemer achter deze erwtensoepactie. Hij draagt de stichting een warm hart toe na een mooie persoonlijke ervaring.

"Ons leven veranderde een aantal jaren geleden plotseling door een zeldzame hersenziekte van Sandra. Ze kwam in een rolstoel terecht en werd opgenomen in een verzorgingshuis. Herstel is helaas niet meer mogelijk. Vroeger reed Sandra vaak met mij mee op de truck waar ze enorm van genoot. Sandra had nog een grote wens, namelijk in een grote Amerikaanse truck een rit beleven. Gezien haar complexe ziektebeeld was dit een behoorlijke uitdaging, dus besloot ik Stichting Noah4All te benaderen. Dankzij Noah4All is Sandra's wens vervuld. Met de erwtensoepactie wilde ik graag iets terugdoen voor Stichting Noah4All. En dit is dankzij de hulp van mijn (bulk)collega's gelukt!", aldus Wim van de Hazel.

 

Misschien is dit ook interessant voor u

0%
Samen op weg...