Ga naar content
St vd Brink
Actueel
18.10.2022

Nieuwe bedrijfskleding

Na een nieuw logo, twee nieuwe websites en een medewerkers app is het tijd om onze bedrijfskleding aan te pakken. Hiervoor werken we samen met onze vaste partner HKV de bedrijfskleding sinds 2015. We zijn destijds overgestapt naar HKV om van jaarlijkse gezamenlijke inkoop over te gaan naar persoonlijke bestellingen. Zo kunnen chauffeurs persoonlijke bestellingen doen. Mét bezorging aan huis.

 

Vaste partner HKV

Voorheen ontvingen we elk jaar een partij nieuwe kleding. Dit zag er elk jaar anders uit waardoor wij onze uniformiteit niet konden waarborgen. Tegelijkertijd zochten we een oplossing voor de administratieve rompslomp die kwam kijken bij de verdeling van onze kleding over de achthonderd collega’s in het land. Het was telkens weer een uitdaging om de juiste maat bij de juiste persoon te krijgen. Daarom besloten we dit uit te besteden en gingen we op zoek naar een partij die ons het werk compleet uit handen kon nemen. HKV bleek de geschikte partner voor ons hierin.

Lekker en goed draagbare kleding

Onze medewerkers zijn het visitekaartje van St vd Brink. Het is belangrijk dat zij er netjes bijlopen. Dit controleren wij niet, maar stimuleren wij wel. Of chauffeurs de kleding aandoen, begint echter met het comfort. De kleding moet goed en vooral lekker zitten. Daarom luisteren we naar de wensen van de chauffeurs en werken we met ‘een testgroep’. Samen met ‘een testgroep’ hebben we passessies gedaan waarin chauffeurs meedachten en wensen aangaven. De kleding is vervolgens aangepast naar die wensen.

1 / 5

Uniforme uitstraling

Een uniforme uitstraling online, trekken we ook offline door. Daarom wordt onze bedrijfskleding voorzien van de kleuren vanuit het nieuwe logo. Om tot de juiste keuze te komen voor kledingkeuze en kleurgebruik zijn we gezamenlijk om de tafel gegaan. HKV heeft ons geadviseerd over hoe we dit het beste kunnen doorvoeren. Onze keuze is uiteindelijk gevallen op een set met een lichtblauw t-shirt en polo. Hier overheen dragen we een donkerblauwe sweatvest, softshell jas of winterjas. Deze nieuwe combinatie geeft een fris en stoer uiterlijk. De broeken zijn van een elastische stof wat het draagcomfort bevordert.

Duurzaam gerecycled materiaal

Het vernieuwen van de bedrijfskleding berust ook op een duurzame keuze. Met onze doelstelling, 50% minder CO2-uitstoot in 2025, in het achterhoofd, voeren wij tal van verbeteringen door. Zo ook dus in de materiaalkeuze van de kleding en het pakketje dat verstuurd wordt. We hebben gekozen voor het materiaal van gerecyclede petflessen, duurzaam zonder in te leveren op kwaliteit. En het pakketje? De doos waarin de kleding aan huis wordt geleverd is van gerecycled materiaal. We hebben tenslotte maar één wereld en daar zijn we zuinig op.

Bewonder de nieuwe bedrijfskleding op de foto's!

Misschien is dit ook interessant voor u

0%
Samen op weg...