Ga naar content
St vd Brink
Gezond bedrijf
23.05.2022

Vervoer aan acht extra Boni winkels!

PLUS en Boni hebben overeenstemming over de verkoop van acht winkels. Het betreft de winkels in Harmelen, Hollandscheveld, Ruurlo, Stolwijk, Terborg, Wehl, Groot-Ammers en Ravenstein. Door de uitbreiding van het servicegebied van Boni, vergroot St vd Brink haar transportcapaciteit voor Boni.

40 jaar transport voor Boni

St vd Brink rijdt al meer dan 40 jaar in het 50-jarige bestaan van Boni en dat doen we niet voor niets. We hebben bijna nooit gedoe, we leveren kwaliteit tegen een prijs waarmee we Boni uit de voeten kunnen. Boni kiest bewust voor samenwerkingspartners met wie we een langdurige, stabiele relatie kunnen opbouwen. Voor transport is dat St vd Brink!

15 trekkende eenheden voor Boni

Het transport start vanaf het distributiecentrum in Nijkerk richting de nu 51 winkels. We rijden met 15 wagens waar ons logo op staat. Die moeten er goed uitzien, uiteraard. En ook aan de chauffeurs stellen we hoge eisen. Een chauffeur moet vakkundig zijn, in de zin van technisch goed en veilig rijden. Achteruitrijden op een parkeerplaats met winkelende mensen is best gevaarlijk, dat moet je kunnen. Daarnaast moet de chauffeur klantvriendelijk zijn naar de bedrijfsleider en het winkelpersoneel. En stipt!

Nieuwe mogelijkheden voor chauffeurs

Meegroeien met Boni betekent voor St vd Brink nieuwe gebieden en nieuwe mogelijkheden voor chauffeurs om door het hele land te rijden. Rijden voor Boni kenmerkt het familiegevoel. 

Wij kijken er naar uit om samen met Boni dit te realiseren!

Misschien is dit ook interessant voor u

0%
Samen op weg...