Ga naar content
St vd Brink
Innovatief
31.03.2022

Nieuwe bulkvrachtwagen!

Sinds St vd Brink een nieuwe weg is ingeslagen met haar huisstijl, zie je steeds meer vrachtwagens in de huisstijl op de weg. Nu ook de nieuwe Bulk vrachtwagen. Splinternieuw, voorzien een speciaal ontwikkeld zuig- en blaassysteem én geheel in huisstijl kleuren gespoten.

Vaste partner Welgro

Bij het tot stand komen van deze en andere nieuwe vrachtwagens komt veel kijken. Alle wensen die er zijn vanuit St vd Brink worden zorgvuldig verzameld én waargemaakt door Welgro. Welgro is een full service bedrijf en onze vaste partner voor vrachtwagenbouw. Ze bouwen kwalitatief, hoogwaardige en duurzame bulkwagens al 25 jaar voor St vd Brink.

Uniek zuig- en blaassysteem

Het nieuwe bulk model is gespoten in de actuele huisstijlkleuren van St vd Brink door van Winkoop reclame. Naast de huistijl is het model ook voorzien van een speciaal zuig- en blaassysteem. Dit wordt ingezet  voor veevoeder. Door dit nieuwe systeem kan er veel sneller gewerkt worden.

Vijf nieuwe kiepers op de planning

St vd Brink heeft ongeveer 30 bulk vrachtwagens rijden van Welgro. En daar houdt het niet mee op. Jaarlijks worden er vier tot vijf een nieuwe Bulk vrachtwagen gebouwd. De planning voor het komende jaar is naast de nieuwe Bulk nog vijf kiepers (andere Bulk variant) in de nieuwe huisstijl uit te voeren door Welgro en van Winkoop.

Misschien is dit ook interessant voor u

0%
Samen op weg...