Ridders van de Weg 2014

23 / 10 / 2014

ERMELO - Zaterdag 27 september organiseerde TVM in Nijkerk de Dag van Veilig Transport. Op deze dag zijn de Ridders van de Weg gehuldigd die de afgelopen jaren aaneengesloten schadevrij hebben gereden. Dit zijn chauffeurs van bedrijven die deelnemen aan het Veiligheidsplan van TVM.


De presentatie van de manifestatie, waarbij ook weer een aantal chauffeurs van St vd Brink in het zonnetje werden gezet, was in handen van presentatrice Nicolette van Dam.

Chauffeurs die 10 (goud), 5 (zilver) en 3 (brons) jaren aaneengesloten niet of zonder eigen schuld bij een verkeersongeval betrokken zijn geweest, komen in aanmerking voor deze eervolle onderscheiding. St vd Brink is er dan ook trots op om te kunnen melden dat er dit jaar 1 gouden ridder, 8 zilveren en 16 bronzen ridders zijn gehuldigd als Ridders van de Weg 2014.

Tijdens dit feestelijke evenement kregen de “Gouden Ridders van de Weg” hun onderscheiding uitgereikt door de minister van Veiligheid en Justitie Ivo Opstelten, de “Zilveren Ridders van de Weg” werden onderscheiden door schaatskampioen Rintje Ritsma. Tot slot kregen de bronzen ridders hun onderscheiding afgelopen vrijdag 17 oktober uitgereikt op de hoofdvestiging in Ermelo.

De foto’s van het evenement en de uitreikingen zijn te vinden op de website van Ridders van de Weg.