Ga naar content
St vd Brink
Actueel
16.12.2021

Gezamenlijk kerst pakketten inpakken 2021

Jaarlijks besteden wij extra aandacht aan de kerstpakketten voor onze medewerkers. Een ritueel waarbij we de werkplaats van St vd Brink omtoveren tot distributiecentrum en in één dag alle pakketten inpakken. Vol enthousiasme hebben we ook dit jaar weer zelf de kerstpakketten ingepakt.

 

850 pakketten op één dag

Met verschillende tafels is een heuse lopende band gevormd om op gepaste afstand de pakketten in te pakken. Met succes, want in zes uur tijd hebben we met 35 collega's alle 850 pakketten ingepakt. In totaal gaat het om 57 pallets die we dit weekend bij zowel de kantoren als een aantal standplaatsen gaan uitdelen.

Inhoud van het kerstpakket

Het kerstpakket is nauwkeurig samengesteld met producten van onze klanten. We zijn blij dat de samenwerking met onze klanten ook op deze wijze van pas komt.

Nieuwe logo

De inhoud van het kerstpakket zit verpakt in een handige bigshopper met ons nieuwe logo erop. Sinds de lancering van onze huisstijl, is elke communicatiedrager gewijzigd in deze stijl met nieuw logo. Ook het bijgevoegde kaartje is geheel vernieuwd.

Kerstgroet

We wensen alle collega’s van St vd Brink hele fijne feestdagen toe. We hopen dat dit pakket mag bij dragen aan een feestelijke kerst. Aan de inspanning voor het inpakken zal het niet liggen... Hoe dan ook, het zullen vast en zeker sfeervolle feestdagen worden!

Misschien is dit ook interessant voor u

0%
Samen op weg...