Ga naar content
St vd Brink
Innovatief
11.10.2022

Nieuwe fulfilment locatie in Alkmaar

Sinds 1 oktober 2022 zijn wij uitgebreid met een locatie in Alkmaar voor opslag, Warehouse & Fulfilment. Zo kunnen we naast onze drie locaties in Ermelo, Wormerveer en Lelystad nu ook vanuit Alkmaar logistieke afhandeling aanbieden. Van opslag tot verzending van goederen!

 

Uniek in fulfilment als transportbedrijf

Als enige transportbedrijf in Nederland biedt St vd Brink volledige logistieke afhandeling aan voor diverse bedrijven. Wie bijvoorbeeld vanuit een webshop goederen verkoopt en deze wil afhandelen, kan de afhandeling laten doen vanuit onze fulfilmentlocaties in Ermelo, Wormerveer, Lelystad en Alkmaar. De opslag, het magazijnbeheer, de invoer van goederen en de verzending van goederen voeren wij volledig uit. 

Toename aantal webshops (e-fulfilment)

De reden voor het openen van een nieuwe fulfilmentlocatie is de commerciële kans die het met zich meebrengt. St vd Brink speelt hiermee in op de groeiende vraag naar fulfilment, door de toename van het aantal webshops (e-fulfilment) in Nederland. Het CBS verwacht dat het aantal webwinkels in Nederland in het tweede kwartaal van 2022 met ruim 910 webshops is toegenomen ten opzichte van het jaar ervoor. Zo bieden we zowel fulfilment als e-fulfilment aan.

Gunstige geografische en commerciële ligging

De nieuwe locatie in Alkmaar, is de voormalige Staples locatie. De locatie is vlakbij het AFAS stadion en heeft een gunstige geografische ligging qua bereikbaarheid vanaf de snelweg. Verder is de locatie ook zeer geschikt voor commerciële activiteiten en werving in omgeving Alkmaar. Momenteel voeren wij hier al werkzaamheden uit voor onze klant Picnic en doen wij distributie.

Wij zijn er trots op dat we deze stap hebben mogen zetten!

Misschien is dit ook interessant voor u

0%
Samen op weg...