De komende drie jaar verbonden aan Businessclub DVS'33!

08 / 11 / 2021

St vd Brink heeft het sponsorcontract met de businessclub van de  voetbalvereniging van DVS verlengd met drie jaar. Het betekent dat we de komende seizoenen Vip-sponsor zullen zijn en blijven. We zijn trots dat wij op deze manier lokaal aan de sport kunnen bijdragen.

Jarenlang partnerschap
De band tussen Transportbedrijf St vd Brink en de BusinessClub DVS'33 is al jaren zeer sterk. We spreken inmiddels van meer dan twintig jaar aan samenwerking. De lijnen zijn kort. Directeur Alex van den Brink is regelmatig op het veld te vinden zowel als speler van DVS 9 en als trainer van JO15-4.Sport staat hoog in het vaandel
Als organisatie vinden wij het belangrijk om lokaal betrokken te zijn. Dit proberen wij op tal van verschillende vlakken te doen. Zo ook in de sport. Vanuit een passie voor het voetbal van onze directeur Alex van den Brink en zijn vader Aalt van den Brink is de samenwerking met de BusinessClub van DVS tot stand gekomen.

Zeer betrokken bij DVS'33
Sinds de oprichting van de BusinessClub in 1996 zijn wij al verbonden met de BusinessClub. In de jaren die volgen is ook de vereniging onder de aandacht gekomen bij St vd Brink. En dat doen we met veel plezier. We blijven de samenwerking voortzetten en zijn zeer betrokken bij DVS'33.

Samen winnen!
Met het verlengen van het sponsorcontract zitten St vd Brink en de BusinessClub de komende drie aan elkaar vast. We kijken uit naar de continuering van de prachtige samenwerking van deze twee sterke Ermelose merken. We gaan voor de winst!