St vd Brink bekrachtigt samenwerking met Dalhuisen en BP

03 / 08 / 2015

Transportbedrijf St van den Brink sloot onlangs opnieuw een contract af met BP Nederland en Dalhuisen Olie. Het contract betreft levering van brandstoffen en smeermiddelen op de verschillende thuislocaties en het afnemen van brandstoffen en ondersteunende diensten middels de BP PLUS Tankpas. Dit meerjarig contract is een vervolg op de bestaande, langdurige samenwerking. 

Aanleiding om de samenwerking  te verlengen, ligt volgens mededirecteur Gerrit Jan Mulder in het feit dat BP Nederland samen met Dalhuisen Olie een uitgebreid pakket aan producten en diensten aanbiedt. ‘Het zeer uitgebreide stations netwerk van BP,  de korte communicatielijnen en betrokkenheid van BP en Dalhuisen met als extra de TRAXX diesel betekent voor ons het beste van twee kanten’, aldus Gerrit Jan Mulder.

BP Nederland werkt nauw samen met St van den Brink. Naast de BP PLUS Tankpas, waarmee door heel Nederland en Europa getankt kan worden, maakt St van den Brink gebruik van de aanvullende kostenefficiency-tool FleetExpert en ‘On the Road-services’ van BP Nederland zodat ook tol betaald kan worden in het buitenland. Ook de mogelijkheid om LNG als alternatieve brandstof toe te passen in de nabije toekomst is een wens van alle partijen.

Dalhuisen zal St van den Brink voorzien van o.a. smeermiddelen van de merken BP/Castrol en diesel van het merk TRAXX. TRAXX diesel werkt brandstofbesparend, CO2-verlagend en bevat een bacteriebestrijder. ‘Het is mooi als een toonaangevend bedrijf als St. van den Brink voor je kiest. Door goede kwaliteit te leveren en bewust mee te ontwikkelen met onze klanten doen we ons best een uiterst professionele leverancier te zijn’, vertelt directeur Peter Dalhuisen.