St vd Brink neemt vervoer Bouwcenter Filippo over

15 / 04 / 2013

Ermelo, april 2013 –Transportbedrijf Steven van den Brink & Zn B.V. uit Ermelo neemt vanaf 1 mei het eigen vervoer van Bouwcenter Filippo Ermelo met de vestigingen Ermelo, Nijkerk, Amersfoort, Barneveld, Veenendaal, Deventer en Nijmegen over.

Naast een forse schaalvergroting in de bouwsector draagt deze ontwikkeling ook bij aan nog betere toekomstperspectieven voor de klanten, het personeel en de bedrijven zelf. Met de overname gaan geen banen verloren en het materieel wordt 1 op 1 overgenomen. Wel wordt er in overleg met Filippo snel geïnvesteerd in andere vervoerstechnieken in de vorm van bakwagens met wissellaadbakken en bouw kooiapen.

BouwCenter Filippo is het adres voor iedereen die bouwt, verbouwt of dit laat doen. Professionals en particulieren voelen zich bij ons prima thuis. Onder één dak bevindt zich alles waar het bij het bouwen van een woning of utiliteit op aankomt: bouwmaterialen, hout- en plaatmateriaal, wand- en vloertegels, natuursteen, keukens, badkamers en deuren. We besteden veel aandacht aan presentatie. Zo kunnen klanten zich een goed beeld vormen van hoe de producten in de woning passen.

Een sterke partner in logistiek
St vd Brink Groep is een dynamische transportonderneming met als specialisatie het vervoer van temperatuur gecontroleerde producten. Behalve het bevoorraden van supermarkten is de groep actief voor een aantal vooraanstaande bedrijven in de zuivel, foodservice sector en het non-food retail segment.
Een 140-tal vrachtwagencombinaties rijdt voor de huif-, bulk- en kraantransporten zowel nationaal als internationaal voornamelijk op de Benelux distributie , Duitsland en Frankrijk. In totaal zijn er dagelijks 425 voertuigen in de weer en bijna 700 mensen in dienst . Op onze vestigingen in Ermelo en Wormerveer beschikken we over 24.000 m² opslagfaciliteiten.