St. van den Brink en Continental verstevigen band

27 / 09 / 2018

Logistiek dienstverlener St. van den Brink heeft na een uitgebreide test- en vergelijkingsperiode besloten al haar ruim 800 eenheden te gaan voorzien van Continental banden.


Tijdens de testperiode heeft St. van den Brink niet alleen kritisch gekeken naar de kilometerkostprijs van de banden, maar speelde ook factoren als bedrijfszekerheid en veiligheid een grote rol. Ook werd gevraagd naar ervaringen van chauffeurs op het gebied van rijgedrag en comfort.

Vanwege de duidelijke visie die St. van den Brink heeft op duurzaamheid, was een ander belangrijk criterium de mogelijkheid tot hergebruik van versleten banden.
Continental beschikt over een productiefaciliteit waar volgens de hoogste kwaliteits- en milieunormen Continental karkassen worden vernieuwd tot ContiRe® banden.  De inzet van ContiRe®  banden sluit perfect aan bij de duurzaamheidsvisie van St van den Brink.

Het prettige persoonlijk contact met de in Barneveld gevestigde Continental organisatie,  gaf voor het familiebedrijf St van den Brink de definitieve doorslag volledig te kiezen voor Continental.

In deze samenwerking gaat Continental alle banden leveren voor het trekkend en getrokken materieel van St. van den Brink, dit zowel voor de reguliere vervanging als voor de eerste montage op nieuw voertuigen.