Van scholier naar chauffeur

09 / 06 / 2021

Als groeiende organisatie zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent. Des te blijer zijn we dan ook als we weer nieuw talent mogen verwelkomen. Dit keer verwelkomen wij Bas bij ons transport bedrijf. Bas heeft na de middelbare school de beroepsopleiding (BBL) gevolgd bij het Deltion College in Zwolle.

Scrol naar onderen om de beschikbare vacatures te bekijken.

Het BBL traject van Bas
Als BBL’er heeft Bas twee jaar lang vier dagen per week bij St vd Brink gewerkt en één dag in de week doorgebracht op zijn school in Zwolle. Inmiddels heeft hij zijn beroepsopleiding afgerond. En met een beroepsdiploma op zak gaat Bas aan de slag bij St vd Brink. 

We kennen Bas dus al, maar heten hem vanaf nu officieel welkom in ons team. Bas staat aan het begin van zijn carrière en gaat een mooie leerweg tegemoet. In augustus start hij met zijn C rijbewijs en wil hij daarna zijn rijbewijs verder uitbreiden naar een CE rijbewijs. Wanneer hij zijn rijbewijs C heeft gehaald, is hij verzekerd van een baan als chauffeur bij St vd Brink.Leerweg via STL
Leerwegen als deze bieden wij aan voor jong talent. Via een samenwerking met STL (sector transport en logistiek) komen wij in contact met leerlingen en worden zij bij ons gedetacheerd. Een leertraject bij ons bestaat uit werkzaamheden in de wasstraat, auto’s aan en -afkoppelen en rangeren op het terrein, auto’s laden en lossen met de heftruck bij de loodsen en verdere loods werkzaamheden. Uiteraard onder begeleiding.

Ben of ken jij iemand die hetzelfde pad als Bas wil belopen? Solliciteer dan voor onderstaande vacatures!