Ga naar content
St vd Brink
Remco van den Berg - Chauffeur

Ze hoeven het niet te doen, maar doen het toch!

Remco van den Berg werkt als vrachtwagenchauffeur bij de afdeling Huif binnen St vd Brink. Inmiddels is Remco een van de vaste gezichten bij St vd Brink. Op zijn 16e begon hij als stagiair in de Wasstraat van St vd Brink. Inmiddels heeft Remco in de afgelopen 20 jaar al heel wat kilometers gereden.

Van een bouwplaats in Den Haag tot een Franse boerenerf

“Toen ik mijn vrachtwagenrijbewijs haalde, begon ik als chauffeur in de kraantransport bij St vd Brink. Na 7 jaar ging ik rijden voor de afdeling Koel-Vries. De afgelopen 3 jaar ben ik onderdeel van het team Huiftransport. St vd Brink is een organisatie met veel vormen van transport. Dit maakt dat je kunt doen wat je leuk vindt. Ik zit heel erg op mijn plek en waardeer de vrijheid in mijn dagelijkse werk. Geen uur is hetzelfde en dat werkt voor mij erg goed. De ene dag sta ik op een bouwplaats in Den Haag en de andere rijd ik naar een boer in Frankrijk.”

1 / 3

Sociale werkgever

“Ook al zijn wij een groot bedrijf, in de omgang met elkaar is dit niet te merken. De lijnen zijn kort en ook de directie staat dichtbij de mensen. Naast de persoonlijke aandacht worden we regelmatig verrast met leuke attenties. Op de dag van de chauffeur is er altijd extra aandacht voor de chauffeur, met Sinterklaas krijgen we een chocoladeletter, in de zomerperiode krijgen we vaak een tegoedbon en voor Kerst staat er een goed verzorgd pakket klaar. Ook worden de nodige feestjes georganiseerd. Dit is absoluut een sociale werkgever, niet voor niets werk ik er al vanaf mijn 16e.”

Persoonlijke werksfeer

“Een compliment van de planning, daar word ik enthousiast van. We hebben een hele hechte groep mensen en het contact onderling is goed. Er is altijd ruimte voor een grap. Dat persoonlijke aspect in mijn werk waardeer ik enorm. Ook bij de klanten waar ik over de vloer kom. Regelmatig los ik veevoer bij boeren. Dan zit je vaak aan de keukentafel voor een bakje koffie en een plak cake.”  

Misschien is dit ook interessant voor u

0%
Samen op weg...